Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek
 
Jelen weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) a ROUST Hungary Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.; cjsz: 01-09-069270; adószám: 10401488-2-44; a továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti. 
A Weboldal kizárólag 18. életév betöltése esetén látogatható, a Weboldal használatával (látogatásával) Ön maradéktalanul tudomásul veszi és elfogadja a mindenkori felhasználási feltételeket.
A Weboldalon megtalálható információkat az Üzemeltető rendszeresen ellenőrzi és frissíti, azonban a Weboldal tartalmáért – különösen annak pontosságáért, teljességéért, helyességéért, valamint naprakészségéért – Üzemeltető nem vállal felelősséget. Üzemeltető nem vállal felelősséget a Weboldalról elérhető azon honlapokért, valamint azok tartalmáért, amelyeket nem a ROUST Hungary Kft működtet.
A Weboldalon található tartalmakat szerzői jog védi, engedély nélküli felhasználásuk tilos.
A Weboldalon található promóciós játékban kizárólag a Játékszabályban meghatározottak szerint lehetséges a részvétel.
A Weboldalat Ön kizárólag saját felelősségére használja. Üzemeltető a Weboldal Ön általi használatával kapcsolatosan semmilyen felelősséget nem vállal.
Üzemeltető jogosult a Weboldal hozzáférését, egyes funkcióit bármikor részben vagy egészben megszüntetni, illetve korlátozni.
Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen dokumentumot bármikor, saját hatáskörében, egyoldalúan megváltoztassa. A Weboldal mindenkori látogatói felelősek a felhasználási szabályzatban történt módosítások rendszeres nyomon követéséért.
 
IMPRESSZUM
 
Cégnév: ROUST Hungary Kft.
Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.
Telefon: +36 1 325 25 00
E-mail: info[kukac]roust[pont]hu
 
Weboldal: www.roust.hu
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-069270
Adószám: 10401488-2-44
Tárhelyszolgáltató: INweb-Solutions Kft., 8200 Veszprém, Takácskert u 4/a
Vodka, amilyennek lennie kell
Megismerem