Vodka,
amilyennek lennie kell
Kristálytiszta, lágy, fenséges.

A legjobb minőségű orosz téli búzából, a kristálytiszta Ladoga-tó gleccservízből, a desztillálás fellegvárában, Szentpétervár szívében született meg a Russian Standard Vodka.

Ízvariánsok
Ismerd meg a Russian Standard világát!

Az orosz vodkacsalád különböző variánsai ma már több, mint 80 országban elérhetőek.

A klasszikus
Russian Standard Original

A Russian Standard Original a portfólió zászlóshajója. Sajátos búza aromájával tökéletesen megtestesíti az igazi, hamisítatlan orosz ízvilágot. Oroszország kulturális központja kiemelkedő szerepet tölt be a márka életében: itt található a világon az egyetlen gyár, ahol Russian Standard Vodka készül.

A kifinomult
Russian Standard Platinum

A Russian Standard Platinum formabontó ital, amely megtestesíti a valódi eleganciát és kifinomultságot. Tökéletes vodka a stílusos szórakozáshoz, a legtrendibb bárok elengedhetetlen ajánlata. Gyártása során ezüst szűrőrendszert alkalmaznak, amely egyedülállóan friss és bársonyos ízt ad a vodkának. Aromájában friss, enyhén citromos hatás érezhető.

Az ünnepi
Russian Standard Gold

A Russian Standard Gold az orosz vendégés életszeretetet zárja palackba. Ősi szibériai recept alapján készült, amely még Nagy Péter cár idejében vált népszerűvé. Különlegességét a gondosan válogatott szibériai ginseng – avagy aranygyökér – kivonatnak köszönheti, ami egyedülálló teltséget és páratlanul lágy ízt ad a vodkának. Tökéletes választás, ha ajándékozni szeretnénk vagy ha az élet különleges pillanatait ünnepeljük.

A luxus
Russian Standard Impera

A Russian Standard Imperia a szuperprémium vodkák kategóriájához tartozik. A világ legkorszerűbb desztilláló eljárása során az alapszűrésen túl egy különleges, Urál hegységből való kvarckristályon szűrik át a vodkát, amit aztán 72 óráig pihetetnek a palackozás előtt. Az eredmény egy különleges textúrájú, karakteres ízű, fenséges vodka.

A legkiválóbb oroszországi alapanyagokból.

Kristálytiszta víz

A Ladoga-tó még a jégkorszakban keletkezett, kristálytiszta gleccservízét a mai napig őrzi. E kiváló minőségű víz a Russian Standard Vodka egyik legfőbb összetevője, melynek köszönheti különleges lágyságát.

Kulturális kötődés

Oroszország kulturális központja kiemelkedő szerepet tölt be a márka életében: itt található a világon az egyetlen gyár, ahol Russian Standard Vodka készül.

Különleges környezet

Az igazi téli búzát télen, az orosz sztyeppéken termesztik, ahol a hőmérséklet a -40 fokot is megközelítheti. Ez a különleges környezet biztosítja a kiváló minőséget és a Russian Standard Vodka egyedi aromáját.

Korszerű technológia

Szentpéterváron található a világ egyik legkorszerűbb vodkagyára, ahol több, mint kétszázszori lepárlással, laboratóriumi körülmények között kerül megalkotásra a Russian Standard Vodka.

Vodka, amilyennek lennie kell
Megismerem